Descriere
350 gr
lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare
Cașcavalul este unul dintre cele mai iubite, cunoscute și consumate brânzeturi, apreciat în special ca ingredient de bază pentru foarte multe preparate savuroase.
În producția acestuia acordăm o mare atenție pentru fiecare etapă în care folosim lapte de vacă pasteurizat, 100% românesc, de la ferme partenere selectate cu grijă.
Cașcavalul poate fi adăugat cu încredere pe pizza, în paste, omlete sau poți să-l consumi ca atare, fiind apreciat de către orice membru al familiei.

Gust premiatBrânză bună la gust, doar din ingrediente de calitate

Brânză proaspătă
Produse livrate direct de la fermă

Livrare rapidă
Produsele ajung rapid și în siguranță, în pungi termoizolante plus rezerve de răcire

Animale bine hrănite și ingrijite
Produse făcute din lapte curat, mai bogat în proteine și nutrienți