Miere de coriandru 450g
Pret / Kg:
6789 RON
3055 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Descriere
Miere de coriandru
Proprietățile curative ale mierii de coriandru le îmbină pe cele are
mierii în general, la care se adaugă unele specifice:
•Ameliorează simptomatologia aparatului digestiv în gastrite
hiperacide, ulcere, balonare, constipație.
• Îmbunătățește circulația sanguină.
• Are proprietăți antiinflamatorii.
• Stimulează funcția hepatică.
• Îmbunătățește memoria.
• Fără să fi fost dovedită de studii clinice la scară largă, unii cercetători
au consemnat eficacitatea sa și în cazul degenerescenței maculare.
Culoarea este aidoma chihlimbarului, uneori cu o tentă ușor verzuie.
În loc de insecte captive în chihlimbar, mierea de coriandru conține
particule de polen și propolis.
Mirosul. O particularitate interesantă este aceea că imediat după
recoltare mierea de coriandru are un miros foarte puternic, ușor
neplăcut. Ea este păstrată descoperită timp de aproximativ 2-3
săptămâni, timp în care pierde o parte dintre substanțele volatile
și rămâne cu un parfum echilibrat între notele dulci (spre nuca de
cocos) și notele balsamice, foarte proaspete.
Cristalizarea mierii de coriandru se produce relativ rapid, însă
cristalizarea nu este niciodată completă. După cristalizare culoare
devine de un portocaliu pal.
Gustul mierii de Coriandru diferă total de cel al frunzelor sau al
fructelor. Aroma sa este printre cele mai complexe arome de miere.
Este greu de descris în cuvinte gustul exact, dar imaginează-ți un gust
ușor picant format din: ghimbir, cardamom, lemn dulce, la care adaugi
o notă de lămâie. Un echilibru neobișnuit între dulce, sărat și picant.
Nu-i așa că sună cu adevărat interesant?
mierii în general, la care se adaugă unele specifice:
•Ameliorează simptomatologia aparatului digestiv în gastrite
hiperacide, ulcere, balonare, constipație.
• Îmbunătățește circulația sanguină.
• Are proprietăți antiinflamatorii.
• Stimulează funcția hepatică.
• Îmbunătățește memoria.
• Fără să fi fost dovedită de studii clinice la scară largă, unii cercetători
au consemnat eficacitatea sa și în cazul degenerescenței maculare.
Culoarea este aidoma chihlimbarului, uneori cu o tentă ușor verzuie.
În loc de insecte captive în chihlimbar, mierea de coriandru conține
particule de polen și propolis.
Mirosul. O particularitate interesantă este aceea că imediat după
recoltare mierea de coriandru are un miros foarte puternic, ușor
neplăcut. Ea este păstrată descoperită timp de aproximativ 2-3
săptămâni, timp în care pierde o parte dintre substanțele volatile
și rămâne cu un parfum echilibrat între notele dulci (spre nuca de
cocos) și notele balsamice, foarte proaspete.
Cristalizarea mierii de coriandru se produce relativ rapid, însă
cristalizarea nu este niciodată completă. După cristalizare culoare
devine de un portocaliu pal.
Gustul mierii de Coriandru diferă total de cel al frunzelor sau al
fructelor. Aroma sa este printre cele mai complexe arome de miere.
Este greu de descris în cuvinte gustul exact, dar imaginează-ți un gust
ușor picant format din: ghimbir, cardamom, lemn dulce, la care adaugi
o notă de lămâie. Un echilibru neobișnuit între dulce, sărat și picant.
Nu-i așa că sună cu adevărat interesant?
Informatii nutritionale medii / 100g produs
Componentă | Cantitate |
---|---|
Valoare energetică | 1325 Kcal / 311 kJ |
Lipide | 0.21g |
– din care acizi grași saturați | 0g |
Glucide | 77.50g |
– din care zaharuri | 76.55g |
Proteine | 0.12g |
Portia zilnica recomandata pentru un adult este de 15gr.
Mierea nu este recomandata copiilor cu varsta sub 1 an.
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review