Descriere
Care este diferența dintre sortimentele de miere obișnuită și
Mierea de la munte, de La Stup? De ce s-o alegi pe cea din urmă?
Pentru că este produsă de albine din nectarul și polenul florilor de pe
pajiștile și fânețele montane înalte, la peste 600 m, din ținuturi cu o
mare diversitate de flori sălbatice. Este o miere cu o aromă intensă
și persistentă, cu un parfum dulceag, cu o textură groasă și o culoare
închisă, de chihlimbar.
Este produsă de albine în perioada scurtă dintre lunile iunie și
septembrie din:
• Nectarul florilor sălbatice.
• Seva dulce de pe conifere și foioase, așa numita miere de mană.
Este mierea de la munte o opțiune mai sănătoasă decât mierea
obișnuită?
În primul rând gândește-te că pajiștile alpine sălbatice nu sunt poluate
cu nimic. Nu există gaze și agenți poluanți, ploi acide, deversări de
substanțe toxice și tot felul de alte acțiuni agresive ale omului asupra
mediului. La munte natura este curată.
Apoi închide ochii și vezi mozaicul de culori încântătoare al florilor
din poienile alpine. Privește câte specii de flori compun acest pastel!
Fiecare specie aduce ceva în plus, diversitatea florală tăinuiește o
diversitate mare de componente pe care albinele le recoltează odată
cu polenul și nectarul și le transferă apoi în Mierea de la munte.
Așadar, un sortiment de miere unic, provenit din flora spontană din
munții Carpați, unde producția de miere crudă este un mod de viață
tradițional.
Pe
lângă polen, vitamine, minerale, aminoacizi, polifenoli,
Mierea de la munte conține și puțin din sufletul apicultorilor, care o
produc într-un context natural, absolut deosebit
Mierea de la munte, de La Stup? De ce s-o alegi pe cea din urmă?
Pentru că este produsă de albine din nectarul și polenul florilor de pe
pajiștile și fânețele montane înalte, la peste 600 m, din ținuturi cu o
mare diversitate de flori sălbatice. Este o miere cu o aromă intensă
și persistentă, cu un parfum dulceag, cu o textură groasă și o culoare
închisă, de chihlimbar.
Este produsă de albine în perioada scurtă dintre lunile iunie și
septembrie din:
• Nectarul florilor sălbatice.
• Seva dulce de pe conifere și foioase, așa numita miere de mană.
Este mierea de la munte o opțiune mai sănătoasă decât mierea
obișnuită?
În primul rând gândește-te că pajiștile alpine sălbatice nu sunt poluate
cu nimic. Nu există gaze și agenți poluanți, ploi acide, deversări de
substanțe toxice și tot felul de alte acțiuni agresive ale omului asupra
mediului. La munte natura este curată.
Apoi închide ochii și vezi mozaicul de culori încântătoare al florilor
din poienile alpine. Privește câte specii de flori compun acest pastel!
Fiecare specie aduce ceva în plus, diversitatea florală tăinuiește o
diversitate mare de componente pe care albinele le recoltează odată
cu polenul și nectarul și le transferă apoi în Mierea de la munte.
Așadar, un sortiment de miere unic, provenit din flora spontană din
munții Carpați, unde producția de miere crudă este un mod de viață
tradițional.
Pe
lângă polen, vitamine, minerale, aminoacizi, polifenoli,
Mierea de la munte conține și puțin din sufletul apicultorilor, care o
produc într-un context natural, absolut deosebit
Informatii nutritionale medii / 100g produs
Componentă | Cantitate |
---|---|
Valoare energetică | 1325 Kcal / 311 kJ |
Lipide | 0.21g |
– din care acizi grași saturați | 0g |
Glucide | 77.50g |
– din care zaharuri | 76.55g |
Proteine | 0.12g |
Portia zilnica recomandata pentru un adult este de 15gr.
Mierea nu este recomandata copiilor cu varsta sub 1 an.
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review