Descriere
Miere de mana
Este un sortiment de miere nonflorală, adică nu provine din nectarul
cules de pe flori, ci din produsele biologice ale diverselor specii de
rășinoase și foioase.
Caracteristicile distincte ale mierii de mană sunt:
• Gustul intens și bogat, care amintește de gemul de smochine, de
caramel sau de malț (gust dulce, dar în același timp ușor sălciu/
acrișor).
• Culoarea, care poate varia de la nuante de brun-verzui până la maro
închis, în funcție de zona și de specia de plante de la care provine.
• Conținutul bogat în minerale şi în bioflavonoide, de cca. 6 ori mai
mare decât în cazul celorlalte sortimente de miere florală: mangan,
fosfor, zinc, cobalt, sulf, calciu, magneziu, fier și potasiu; polifenoli,
antioxidanți și prebiotice (stimulante ale bacteriilor din intestine, care
contribuie la o bună digestie).
• Absența particulelor de polen (ceea ce o face accesibilă celor cu
alergie la polen).
• Pentru că are un conținut mai redus de glucoză față de mierea
obținută din nectarul florilor, poate fi consumată, în cantități moderate,
și de diabetici.
Mierea de mană are proprietăți
• Antiinflamatoare.
• Antioxidante.
• Depurative.
• Imunomodulatoare.
• Laxative.
Poate fi folosită cu succes în:
• Boli infecţioase.
• Afecţiuni ale sistemului imun.
• Infecții bacteriene și virale.
• Boli ale intestinului gros.
• Intoxicații.
• Afecțiuni dermatologice.
• Boli degenerative.
• Afecțiuni inflamatorii.
Mierea de mană este prietenul cel mai bun al persoanelor cu o
imunitate scăzută, dar se poate împrieteni cu oricine. Deci și cu tine.
cules de pe flori, ci din produsele biologice ale diverselor specii de
rășinoase și foioase.
Caracteristicile distincte ale mierii de mană sunt:
• Gustul intens și bogat, care amintește de gemul de smochine, de
caramel sau de malț (gust dulce, dar în același timp ușor sălciu/
acrișor).
• Culoarea, care poate varia de la nuante de brun-verzui până la maro
închis, în funcție de zona și de specia de plante de la care provine.
• Conținutul bogat în minerale şi în bioflavonoide, de cca. 6 ori mai
mare decât în cazul celorlalte sortimente de miere florală: mangan,
fosfor, zinc, cobalt, sulf, calciu, magneziu, fier și potasiu; polifenoli,
antioxidanți și prebiotice (stimulante ale bacteriilor din intestine, care
contribuie la o bună digestie).
• Absența particulelor de polen (ceea ce o face accesibilă celor cu
alergie la polen).
• Pentru că are un conținut mai redus de glucoză față de mierea
obținută din nectarul florilor, poate fi consumată, în cantități moderate,
și de diabetici.
Mierea de mană are proprietăți
• Antiinflamatoare.
• Antioxidante.
• Depurative.
• Imunomodulatoare.
• Laxative.
Poate fi folosită cu succes în:
• Boli infecţioase.
• Afecţiuni ale sistemului imun.
• Infecții bacteriene și virale.
• Boli ale intestinului gros.
• Intoxicații.
• Afecțiuni dermatologice.
• Boli degenerative.
• Afecțiuni inflamatorii.
Mierea de mană este prietenul cel mai bun al persoanelor cu o
imunitate scăzută, dar se poate împrieteni cu oricine. Deci și cu tine.
Informatii nutritionale medii / 100g produs
Componentă | Cantitate |
---|---|
Valoare energetică | 1325 Kcal / 311 kJ |
Lipide | 0.21g |
– din care acizi grași saturați | 0g |
Glucide | 77.50g |
– din care zaharuri | 76.55g |
Proteine | 0.12g |
Portia zilnica recomandata pentru un adult este de 15gr.
Mierea nu este recomandata copiilor cu varsta sub 1 an.
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review