Descriere
Cu mulți ani în urmă, pe vremea când bunicii de azi erau doar niște
copii care se jucau desculți prin iarbă, musafirii care soseau într-o
casă erau serviți cu o linguriță de șerbet și un pahar cu apă. Nostalgia
acelui desert cremos și parfumat dăinuie și azi în inimile celor care au
trăit vremurile acelea.
Ce s-a schimbat de-atunci până astăzi este preocuparea tot mai
mare a oamenilor pentru păstrarea sănătății, care înseamnă, printre
altele, cât mai puțin zahăr rafinat consumat. Mierea este înlocuitorul
ideal.
Particularitatea cea mai importantă a mierii de rapiță este conținutul
bogat în glucoză, care o face să cristalizeze foarte repede. Practic,
procesul de cristalizare începe imediat după recoltare.
Culoarea mierii de rapiță este pală, iar după cristalizare devine
albicioasă, opacă, de consistența șerbetului. Cristalele sunt foarte
mici, astfel că mierea capătă o consistență cremoasă, fină și foarte
plăcută.
Ca beneficii, mierea de rapiță
• Este un bun suport pentru sistemul imunitar.
• Are un ușor efect sedativ (este benefică în perioadele de stres și
insomnie).
• Este recomandată în osteoporoză (conține bor și calciu).
• Stimulează funcția pancreatică.
• Este un bun tonic vascular și hepatic.
Ca topic local, datorită conținutului ridicat de vitamina E, mierea de
rapiță este folosită cu succes
• În tratarea aftelor bucale.
• Ca ingredient în măștile cosmetice, conferind pielii tonus și elasticitate.
Încercați-o și bucurați-vă papilele cu gustul unic și consistența ei
cremoasă și catifelată!
copii care se jucau desculți prin iarbă, musafirii care soseau într-o
casă erau serviți cu o linguriță de șerbet și un pahar cu apă. Nostalgia
acelui desert cremos și parfumat dăinuie și azi în inimile celor care au
trăit vremurile acelea.
Ce s-a schimbat de-atunci până astăzi este preocuparea tot mai
mare a oamenilor pentru păstrarea sănătății, care înseamnă, printre
altele, cât mai puțin zahăr rafinat consumat. Mierea este înlocuitorul
ideal.
Particularitatea cea mai importantă a mierii de rapiță este conținutul
bogat în glucoză, care o face să cristalizeze foarte repede. Practic,
procesul de cristalizare începe imediat după recoltare.
Culoarea mierii de rapiță este pală, iar după cristalizare devine
albicioasă, opacă, de consistența șerbetului. Cristalele sunt foarte
mici, astfel că mierea capătă o consistență cremoasă, fină și foarte
plăcută.
Ca beneficii, mierea de rapiță
• Este un bun suport pentru sistemul imunitar.
• Are un ușor efect sedativ (este benefică în perioadele de stres și
insomnie).
• Este recomandată în osteoporoză (conține bor și calciu).
• Stimulează funcția pancreatică.
• Este un bun tonic vascular și hepatic.
Ca topic local, datorită conținutului ridicat de vitamina E, mierea de
rapiță este folosită cu succes
• În tratarea aftelor bucale.
• Ca ingredient în măștile cosmetice, conferind pielii tonus și elasticitate.
Încercați-o și bucurați-vă papilele cu gustul unic și consistența ei
cremoasă și catifelată!
Informatii nutritionale medii / 100g produs
Componentă | Cantitate |
---|---|
Valoare energetică | 1325 Kcal / 311 kJ |
Lipide | 0.21g |
– din care acizi grași saturați | 0g |
Glucide | 77.50g |
– din care zaharuri | 76.55g |
Proteine | 0.12g |
Portia zilnica recomandata pentru un adult este de 15gr.
Mierea nu este recomandata copiilor cu varsta sub 1 an.
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review