Descriere
Este o miere monoflorală, culeasă de allbine de pe pajistile cu trifoi
(lucernă).
(lucernă).
Culoarea este galben pal si aroma este una discretă, ceea ce face
din mierea de trifoi un aliat al gastronomiei. Cu ajutorul mierii de
trifoi se obţine îndulcirea preparatelor fără nuanțele gustative mai
pronunțate întâlnite la mierea de flori sălbatice, de exemplu. Acest
soi excelează în rețete în care rolul său este de a îndulci fără a umbri
alte arome.
Pe lângă beneficiil comune oricărui tip de miere, mierea de trifoi
are câteva proprietăți specifice:
• Joacă un rol pozitiv în afecţiunile ,. piciorului diabetic", având rol
epitelizant, antiinflamator și antibacterian.
• Este folosită cu succes în cosmetică, pentru rolul său hidratant al
pie li uscate și terne,
• Datrorită conţinutului bogat de flavonoide, cu efect ușor hipnotic,
mierea de trifoi îmbunătățeşte calitatea somnului
• Are efect antioxidant, încetinind procesul de îmbătrânire a
celulelor.
• Conținutul specific de minerale și vitamine previne căderea părului
și tratează afecţiunile scalpului
Informatii nutritionale medii / 100g produs
Componentă | Cantitate |
---|---|
Valoare energetică | 1325 Kcal / 312 kJ |
Lipide | 0.21g |
– din care acizi grași saturați | 0g |
Glucide | 77.50g |
– din care zaharuri | 76.55g |
Proteine | 0.12g |
Portia zilnica recomandata pentru un adult este de 15gr.
Mierea nu este recomandata copiilor cu varsta sub 1 an.
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review